Monday, 5 January 2009

Party lab abang...








Assalamualaikum, dah masuk tahun baru ye...hhmmmm oklah kita sama2lah tanamkan azam baru...insyaALLAH buat yg terbaik untuk tahun 2009, ni nak citer sikit pasal party lab abang..kat kedai makanan seafood... cantik sangat dalam kedai tu..kitorang apa lagi bergambar lah sekejap sebelum kengkawan lab abang sampai...kawan2 kata kat Jepun ni memang selalu depa buat party akhir tahun (bonenkai)...memang tiap tahun ada..kami ni kali pertamalah join...abang bawalah kami...hehhehehhe..ingat best dan kenyanglah...yelah bayaran seorang dalam 4500yen..anak2 free lah..mahal tu...tapi nk join punya pasal..kami ikutlah...makanan nya...seafoodlah..tapi yg mahal nya sebab ada "minum" untuk kengkawan Jepun nagn prof abanglah. Memang depa minum betul...takut betul aku tengok..sampai merah muka nya...hihihihi masa aku tengok depa tu...abang cuit aku...abang kata jangan tengok org jepun macam tu..sebab depa x suka klu kita tengok dia...kira tu pantang jugalah cara org Jepun ni.
masa kami kat kedai tu..tengah ribut salji kat luar...memang takut lah tengok....prof abang kata ni...biasa..nanti bulan 1 lagi kuat ribut nya..fuh!....subhanalallah..hebat betul kejadian ALLAH..., aku ingat makan kat kedai ni kira kenyanglah...rupa2 nya makanan nya ala kadar je...kami order air buah-buahan je banyak...nk bagi kenyanglah...hhmmm sampai je rumah...Fauzan ngan aku cari makanan lain jg kat rumah hihhihiihi...tapi satu yg nampak bagus nya prof abang...dialah yg arah kan..org Islam yg tak boleh makan certain makanan yang di order, duduk kat tempat yg telah dikhaskan makanannya...bagus betul prof abang tu...dia hormat betul orang lain ni. Bukan setakat tu aje, sebelum ni pun abang pernah citer yang Prof ni masa nak buat program pegi Onsen (kolam air panas tempat berendam) dia siap pesan kat anak muridnya yg jadi organizer, Orang Islam ni takleh nak tunjukkan aurat. So diorang xleh la nak pegi program macam ni. Kalau ikutkan memanglah apa2 program lab ni nakkan semua ahli lab hadir.

...oklah setakat ni dulu ye...

1 comment:

Farwina Faroque said...

fauzan ngan najwa dah mcm org jepun je muke..ehehe

ni ade mesej sket ye:
salam dear..do me a favor please..please go to my blog, copy the article about list of ISRAELI'S products and paste it in your blog. please..